Beste cadeaus van energieleveranciers

Tegenwoordig krijg je bij energieleveranciers steeds vaker een cadeau als jij je aansluit bij deze energieleverancier. In dit artikel bespreken we de beste cadeaus die je kan krijgen als je je aansluit bij een nieuwe energieleverancier. Ook een leuk geschenk ontvangen bij een goedkope energieleverancier? Kijk dan op deze vergelijkingswebsite en kom erachter welke energiemaatschappij bij jou past.

Vattenfall voor welkomstcadeaus

Als je aansluit bij energieleverancier Vattenfall dan heb je verschillende interessante opties als het gaat om cadeaus. We zetten ze voor jou allemaal even op een rijtje. Bij Vattenfall kan je een gratis Samsung tablet krijgen ter waarde van 249 euro. Het contract geldt maar voor een jaar, dus als het niet bevalt dan ben je ook relatief kort verbonden aan Vattenfall. Een ander cadeaus die je bij Vattenfall kan krijgen is een Philips Airfryer XXL. Deze airfryer is 289 euro waard, dus als je nog opzoek bent naar een airfryer dan kan dit zeker wel interessant zijn. Als je geen behoefte hebt aan een apparaat dan is er ook altijd de mogelijkheid om tegoed te krijgen. Als jij je aansluit bij Vattenfall dan heb je ook nog de mogelijkheid om een cadeaubon van 200 euro te ontvangen bij Bol.com of Wehkamp. Een andere optie is dat je 350 euro korting krijgt bij aanschaf van nieuwe zonnepanelen.

Essent voor waardekaarten

Naast Vattenfall doet onder andere energieleverancier Essent mee aan cadeaus als je je aansluit bij hen. In tegenstelling tot Vattenfall is het cadeau ook grotendeels afhankelijk van de looptijd dat het contract is. Als je bijvoorbeeld voor een contract kiest van 3 jaar, dan kan je kiezen voor een gratis Wehkamp of Bol.com kaart ter waarde van 250 euro. Mocht je ervoor kiezen om een contract te tekenen voor een jaar. Dan heb je alleen de optie om te kiezen voor een Wehkamp of Bol.com kaart van 150 euro. Naast cadeau kaarten heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Nintendo Switch of een Samsung Galaxy A52 4g. Ter waarde van 379 en 369 euro. Let op, dit zijn wel cadeaus als je een contract neemt van 3 jaar.

Vergelijk alle energieleveranciers

In dit artikel hebben we een gedeelte van de cadeaus die je kan krijgen bij Vattenfall of Essent laten zien. Benieuwd naar alle cadeaus die je kan krijgen bij Vattenfall en Essent? Ga dan naar onze website en maak het jezelf makkelijk en overzichtelijk om alle energieleveranciers te vergelijken. Zoals aangegeven zijn hier ook alle welkomstcadeaus te vinden.